Warning: htmlspecialchars(): charset `UTF-8;' not supported, assuming utf-8 in /home/konem259/public_html/verkkokauppa/system/vendor/BurnEngine/catalog/plugin/ProductPlugin.php on line 97 JUKI Kirei MCS 1800 KYSY TARJOUS!

JUKI Kirei MCS 1800 KYSY TARJOUS!

JUKI Kirei MCS 1800 KYSY TARJOUS!
Tuotekoodi: MCS 1800
Saatavuus: Varastossa
835,00
Veroton: 673,39€
Lisää koriin

Juki MCS-1800 Kirei peitetikkikone täydentää loistavasti saumuria ja ompelukonetta. Sillä teet upeat 5 mm ja 2,5 mm leveät peitetikit (2 tai 3 suoraa ommelta rinnakkain) ja 2-lankaiset ketjutikit, joita käytät vaikkapa tyylikkääseen koristeluun tai harsintaan.

Peitetikkikoneella saat aikaan ammattimaista jälkeä. Kone on varsin suorituskykyinen, todella helppo langoittaa ja sillä on mukava ommella. Hyvä valinta ompelua harrastavalle ja myös ammattimaisempaankin käyttöön.

Juki MCS-1800 Kirei peitetikkikoneessa on myös erillissyöttö (differentiaali), jonka avulla kankaasi pysyvät suorina. Langankiristimet vapautuvat paininjalkaa nostamalla parantaen langoituksen toimivuutta.

Kun ompelukoneen ja saumurin rinnalla on peitetikkikone on sinulla kaikki mitä nopeaan, helppoon ja ammattimaiseen vaatteiden valmistukseen tarvitset.

Juki MCS-1800 Kirei ompelee ainutlaatuisen paininjalan ja tehokkaan syöttäjän ansiosta vaivattomasti siistit hyppytikkivapaat ja kauniit saumat kaikkiin materiaaleihin, myös ohkaiselta paksummalle ommeltaessa!

Jaa